AWAK SANGAT KREATIF SAYA JELEXXXX!!!!

ni lama..simple mample la..



baru.. pewitt.. comel kan..
salam..

hai.. ade nampak sesuatu yang lain tak pada belog ni??? eh belog ni makin cute la.. perkenalkan header baru sempena bulan ramadhan mulia ni.. dan perkenalkan lelaki masa depan (bak kata yuyu) yang comel lagi kreatifkan inovatif..

header kat atas ni di beri suntikan yang lebih menawan dari si manja Qaseh..maceh banyak2.. dan rasanya sangat terharu dan nangis mood sobbss sobbss sobbss tiga laki.. haila.. main aci nangis2 jek.. puasa2.. dan dengan new look ni, akan aku hadiahkan pembaca dengan isi2 post yang berfaedah.. selamat membaca yek..

nak korek wet tabung untuk di di hadiahkan ayam golek 6 eko kepada Qaseh..awat demand sangat ni???

5 comments:

serizawa's said...

geramnye..buatkan..!!!!!

emynur said...

sy rase header awk lg cantek dr sy punye...ouh..cm ne ni....

emynur said...

ape yg 3 laki???

aishah rahman said...

hawa serizawa : bleh x jgn jelez cm ni..hihi...

aishah rahman said...

Qaseh : comel kn hasil kreativiti awk.. mst la sy nye lg santek.. hik2..

eh....tiga kali la..bkn tiga laki..