DAY 1 : 10 SUBJECT TENTANG AKU

salam readers..

datang2 jek  terus sebut pasal ni kan..cam pelik jek..haha..tak payah la nak intro2.. ni mak join menatang yang si busuk syorkan.. ahah!!! something mak suke.. ramai ni readers yang tak tau pasal mak..heee...

10 benda tentang aku :

1. Nama aku AISHAH binti AB RAHMAN.. sejarah tentang nama aku ni sungguh sadis.. ni makcik aku cerita.. tahun 1992, penyanyi Aishah tengah meletop..masa tu dok gado2 ngan Zaiton Samion siapa lagi popular.. lahir lah aku yang zuhud ni..inesen weh inesen.. letak la nama Aishah ni sempena nama Aisya humairah hai isteri nabi Saw.. baru la ada semangat nak jadi muslimah sejati.. sobsss....ToT
2. Aku ni penggemar makanan berunsur pedas.. berjuta2 hari lemon pun aku sanggup makan sambal jek.. hui tak pedas perut ko nyah?? nanti sampai masa sakit perut tu kang jangan ngadu kat mak eh..
3. Aku tak boleh kawad la weh.. jangan paksa aku masuk..!!! ngahaha.. ni cannot go la.. dalu mak ni penari tarian dan kebudayaan.. tup2 lemon kena masuk kawad.. sebaik takda paksaan.. tak mampu mak.. now a day kena jadi atlet rumah sukan??? what the oren?? masuk air aku nanti sape weh sape nak bertanggungjawab..???
4. Aku pencinta putih sejati ye tuan puan..sila perhatikan jam saya..putih..sila perhatikan beg saya..putih..sila perhatikan phone saya..putih..else plzzz!! lihat la pencil case saya.. putih ok..
5. Aku memang anak jati Johor.. aku lahir kat Batu Pahat.. Membesar kat JB tapi kawasan kampung.. kampung girl.. tapi sekarang kat bandar..still jiwa dan suasana kampung.. sesegar a + b = aman dan bahagia.. kah3.. padahal nangis2 nak duduk uma lama balik..waaaa...sobsss... 
6. Aku pencinta berok........band.. waaa.. sekarang cannot life la without internet.. semua benda mesti perlukan internet.. nak buat homework perlukan internet..nak tengok pakwe pun guna internet..kan3...
7. Aku fanatik pada kartun detective conan.. kenapa ek??? sebab cerita pasal jenayah..bunuh mati bunuh mati..i like mati2..misi penyiasat yang sangat hebat.. teringin nak jadi bijak macam conan..heee...angan la kau nyah..pastikan setiap sabtu dan ahad aku akan tercongok depan tv dok tengok natang nih..
8. Nak tau tarih lahir aku??? tak payah la.. bukan korang nak buat grand party pun kn..haa meh aku bagi tau pasal aku lahir.. aku lahir dalam keadaan operation.. keluarnya aku dari perut mak dah tercatat aku seorang yang kidal..orang kata budak kidal ni comel..tulisan dia cantik..ok masuk dalam mesin basuh then basuh sendiri..
9. Ada kakak gojes ni cakap aku ni gila2..haha.. aku ni boleh la layan kepala kalau bab2 sakat orang kan.. masuk air kadang2.. so jangan sakit ati ngan aku..percuma anggur jek sebab aku tak pujuk dah..bia jek..ngahaha..*ketawa paling kejam*
10. Aku romantik???waaaa.... i like...haisshh malu la nak cakap bab yang ni..
ok tu la cerita pasal aku..ada pening tak? baik kau cuci muka pastu tidur..daa..http://www.emocutez.com

AisHaH@Eca/photo..editor

6 comments:

aku_gadis_bintang said...

geli je"romantik"..saje nak berhasad dengki dgn mak esah yg busuk ni..hak2..

tassyanatassya said...

hahaha....

mak enon anda lupa satu lagi benda penting dalm hidup anda....

**"saya sgt troma dgn Anjing..."haha

aishah rahman said...

hawa bon enon : ececeh..cm la ko xle nk iye la bhwa aku la gadis rmaintik abad 21 ni..hee..

aishah rahman said...

mak tassa : haipp..yg ni jgn di bawa main..mati tawuk mati..truma mak..takmo dah tgk n lihat spesis natang tuh..

zUlaikha rAzak said...

haha..asal tak bagi anme zaiton sameon je?lagi menarek hape?keh3

aishah rahman said...

ni nak kena gigit hape???heee..