EXAM!!!!!

salam readers..

agak menyepikan dari mengepost ape2 cerita.. mm kalau korang nak tau, minggu depan aku dah mule la nak exam.. lama masa nya..tapi aku rasa, tu masa yang ideal.. ideal bagi seorang pelajar yang ada matlamat nak berjaya *macam aku* hik hik..exam hampeh jugak.. dah deal ngan kawan2 dalam kelas tu.. at least cecah la 3.0 pointer.. form 6 ni mmg susa nk keja pointer..tp kena la usaha..batch tahun lepas ramai berjaya tak kan tahun ni tak nak berjaya kan..usaha yang kuat ok..

bebel jek lebih, semetare tunggu cik abg balik post la pasal jadual exam.. bia bukak blog ni jek terus nampak jadual exam, bio taubat hati tu nak balajo sesungguh hati..

selasa 3 may
pengajian am 2 - 3 jam


jumaat 6 may
ekonomi 1 - 3 jam


sabtu 7 may
computing 1 - 2.3o jam


selasa 10 may
pengajian perniagaan 1 - 3 jam


rabu 11 may
pengajian am 1 - 2 jam


khamis 12 may
pengajian perniagaan 2 - 3 jam


khamis 19 may
computing 2 - 2.3o jam


isnin 23 may
ekonomi 2 - 3 jam


mm semoga berjaya kawan-kawan..


p/s : rasa nak tukar header la..


AisHaH@Eca/photo..editor

2 comments:

zUlaikha rAzak said...

eca!!!!gudlak!!!
btw,camne wat header..ajooooo..hihi

emynur said...

hmm..bgs!!!
wat yg tbaek..at least 3.5 k..
le dpt dean list..

makcik: kn aku da ajo ko wat header ritu,,haih~