STORY AKU & LAGU

salam...


hai, hari ni aku berblogging lagi.. dah hari ni aku join aktiviti Geng fiQ'Ra yang ke lima.. hari in tajuk aktiviti pun dah terasa seronok sangat2.. sebab story aku dan lagu ni memang sebati dalam jiwa aku ni.. hehe..

ni syarat wajib..haha..my lovely card yg kiut miut ni..

Aku dan lagu.. yep, ada salah satu lagu yang cukup memberi kesan yang mendalam kepada aku.. lagu ni mengingatkan aku kepada si dia.. dan lagu ni menemani sepanjang malam sebelum baca doa nak tidur.. dan lagu ini sentiasa terngiang2 jauh di lubuk hati..

Apabila lagu ini berkumandang, maka tercipta lah satu impian dan angan untuk bersama si dia selalu.. kerinduan menggamit jiwa.. ok........ aku dah mula jiwang dah ni.. hihi.. lagu khas untuk aku dan dia..

PUTERI - ZAINAL ABIDIN

yep.. ni la lagu nya.. kenapa??? sebab dia beri nama aku puteri.. dan aku lah puteri kepada dia.. aku lah puteri hati dia.. aku lah yang menemani dia.. lagi menyayangi dia.. sungguh!!! ada dua perkara istimewa yang dia beri pada ku..

1) di henset dia tertera nama ku puteri
2) dan dia buat doodle serta header blog untuk aku masa ramadhan lepas.. tengok kat bawah ni..

dan aku akan letak header ni setiap kali ramadhan datang..

maka terciptalah nama blog Qaseh Puteri.. hasil gabungan nama blog dia dan nama blog aku.. PUTERI.. yaa aku lah puteri dia.. kekal selagi diri ini bernyawa.. terima kasih sayang..


p/s : errr.. maaf jika terjiwang sebentar.. entah kenapa terasa sangat dekat dengan lagu ni..

14 comments:

Nerdy Zuera said...

wahh .. nice story.
jiwang ? macam NH . heheh

AiRul said...

jiwang sekali-sekala ape salahnye.. hehe :D

emy zulaiha said...

hehe dulu mase emy plkn lagu nie lah :)
btw gud luck dear~ :p

nasha sanza said...

comelnya..blog..good luck..

Emmy Nur said...

waah~ terharu lah sy...
thanx awk!

Naseb bek x mention nama 'si dia' tu..hehe ;p

zahidahwahid said...

ouch!! jiwangnya...hehehe...sekali sekala nak jiwang, nak selalu pun tak apa jugak... >.<


kisah aku dan lagu http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4530/

En. Muncit said...

wow ! so lomantik la !
good luck !

dtg dr group yg same =)

Miera Akmalina said...

alololo , bwa dlm mimpi yaa .. hehe

http://miera-akmalina.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

budak penjara said...

lagu puteri..haha..tym dok asrama penuh dlu aku ngn kwn2 suka dgr lagu ni..lps tu mula la cikgu dtg dan rmpas walkman..

Qaseh Puteri said...

haha..mcm2 cite la korg ni..

anis said...

haha. romantiknya. good luck

anamizu kaito said...

wahhhh!! bestnye QP!! header tuh comel gile la!! semoga kekal selamanya tau :)




http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu-geng-fiqra.html





luv,
cik ana

wan niahix said...

apabila budak comel berjiwang... ^_^...

best lagu nie...

fiQ'Ra said...

puteri..gud luck syg :)

admin,
GF ♥