EPISOD TERAKHIR BERSAMA MEREKA

salam..

hai readers.. nak tau???? exam aku dah lama berakhir.. 13hb hari tu dah habis.. tapi tetap busy dengan perkara baru.. tapi kemudian cerita lah.. palng menyeronokkan kami sekelas dah habis exam.. last paper pengajiam am 1.. yang dia sangat2 memberi sinar harapan betapa tak sabarnya menanti pukul 4..

tepat pkul 4, dan selepas keluar dewan aku mesej kesayangan mintak nak pergi McD.. yelah, ni time terakhir bersama si busuk tasya ni.. lepas ni dia nak operate.. memang tak sempat nak umpa dia.. ni ade la sikit banyak gambar yang aku sempat amek dan boleh uplod..








semoge jumpa korang lagi.. dan bila aku jumpe korang lagi, korang dah dewase dan matang yek..haha..

2 comments:

tassyanatassya said...

saya sangat rindu kat awak...sedih sangt nie..x da orang nak peluk!~
huhu

Qaseh Puteri said...

eleh.. nnt kt nk pluk awk lri2 plak..geliman nk.. haa ni rse kn xde org nk pluk awk..

ape pn kt doakan akak smbuh utk operation tu.. insyaAllah kt dptkn brita drpd daddy akak..hehe..