MINGGU CODING!!!

Salam readers..

hai..olla..halo.. memandangkan exam tinggal 2 paper lagi, jadi Sir telah bagi kami kerja lagi..huaaaa.... tapi ni bukan kerja rumah.. tapi kerja dekat sekolah.. 20 mei 2011 kami akan jalani praktikal coding programming.. dalam praktikal tu nanti ada macam exam la..
  • tanpa note*rujukan coding*
  • tanpa bantuan kawan*weh, nak letak printf ke scanf dulu???*
  • tanpa tanya cikgu*Sir, fflush stdin tu ape??*
  • di beri masa 1 jam untuk ciapkan coding beserta output
cabaran yang mencabar sebab banyak sangat code nak kena ingat.. Assigment A1 masih dalam proses iaitu algorithem sama ada pseudocode atau flowcart, coding, output dan program.. harap2 dalam masa seminggu ni boleh hafal code dan boleh berjaya untuk praktikal nanti..


#include
void main()
{
char regis,code;
float price;
printf("\t\tWelcome to the Bestari Tuition Centre\n");
printf("\t\t\t(UPSR SUBJECT)\n\n");
printf("choose the type of registration :Individual(I) or Package(P):");
scanf("%c",&regis);
fflush(stdin);
kat atas tu la programming code kena buat dan hafal nanti..tapi ni sikit je..ada panjang lagi..k la nanti cerita lagi..bye..



AisHaH@Eca/photo..editor

2 comments:

zUlaikha rAzak said...

apekejadahnye sume ini?-___-"

aishah rahman said...

ni utk bdk it lah kak oi..