FAMILY GETHERING!!!

salam readers..

firstly nak ucapkan selamat hari ibu kepada ibuku, AMINAH BINTI MOHD..dah selamat hari ibu kepada mak mertua ku 'EHEM!!!!' haha..gatal.. kali ini terasa la jugak sambut hari ibu sebab sambut secara berjemaah.. semua ahli keluarga berkumpul kat rumah mak long.. kebetulan sambut bezday cucu mak long sekali.. BVENDA NADHIRAH BINTI KHAIRIL..

dapat kad jemputan melalui MMS..

ni ha dia si comel bvenda yang baru berumur 7 tahun..
hepi bezday..

masa family aku sampai ramai lagi yang belum sampai..aku pun keluarkan note perniagaan, bace2 sambil hafal..ha samapi ke situ pun aku bawak note tau.. ok bile tetamu ramai sampai diorang terus makan.. terlupa pulak la nak wish hepi bezday kat budak kecik ni..  
 mari bersama2 kita nyanyi,,
Allah Selamat kan Kamu.....

ni lah kek si comel..
gambar minnie mouse gitu..

lepas tu semua teruskan makan2..tapi ada yang dah tak boleh nak makan lagi.. boleh pulak ajak karoke sementare tunggu YB nenek ku sayang samapai..
ni mok teh..seorang guru tabika..
sedang ambil master..
kepala gila2 nak melawak jek kejenye..
ni la hobinya bersama keluarga..

haha.. lambat betul nenek nak sampai dengan busu.. aku da sakit kepala dah dok denga mereka karoke..dah tak boleh nak hafal dah note yang aku pegang tu..jom tengok ahli keluarga ku..




kemuncak family gethering ni bila ibu2 potong kek..nenek pun join sama..

kek ciptaan busu..cheese kek and chocolate kek..yummy!!

SELAMAT HARI IBU
http://www.emocutez.comENGKAULAH RATU HATIKUhttp://www.emocutez.com

p/s : hari ni hari bahagia insan tersayang..tahniah sayang dapat anugerah dekan malam ni buat kali ke 3..agak2 saya boleh dapat dean list cam awak tak??
kerana dirimu begitu berharga..


AisHaH@Eca/photo..editor

1 comment:

aleen aiden said...

pergh,tongkat tgn kat lutut yg xtahan 2.hi3.
btw kek tu nampak sgt mabeles!alin da la sker kek.hu3