Hantu siy-ai-my Pergi Jusco

salam..hai..hai..ello..hallo..hai semua.. sy kembali dalam keceriaan.. baru bercuti dari mogok blogging..
ayakkk!! ape hal ni?? jawapannye : SAJE!!!!! wikikiki...


waktu tadi........aku...ye..ye..ye..ko la sape lg..
aku.......woi!!!! awat ko baru balik dari gagap competition ea???


hahaha..aku baru balik dari hang out ngan 2 makhluk paling seksi yg tersayang kat jusco td..kesayangan ku nak sangat tengok kak limah yang katenye menjadi hantu..


ni lah movie yg we all tonton..gile gelak sakit perut tahap cipan branak..
tak payah nak main gelak2 sebab aku lambat tengok!!

jalan cerita die lawak gile..ketawa sangat ni..sure la kalau tengok ngan family kat rumah kompom boleh dengar gelak jerit+mengilai ni dari jarak jauh..pape pun..syabas ye tuan director sebab mengarahkan cerita ni..sy puas ati sebab anda da buat sy gelak sakit perut..

then, we all pergi ehem3 pas tengok movie tu..kelegaan kembali menguatkan langkah we all ni..dok jap kat kerusi tu sambil ber photo gedix ye..

 duduk di kerusi dan berpis..
comel tak pis sy??

 kenapa awk menganga??
adkah awk t'lalu excited??

adakah senyuman awk mampu mencairkan pakcik cleaner kat sebelah tu??


toy..toy..tempat menan kekanak..tapi kami dewase kesana jugak..nak beli ape ek??? tengok bebarang kat citu tringat zaman kecik2 yg tak pernah merasai dan pegang anak patung..robot adelah..adeke patut gegirl cm sy men robot???transfomer lak tu..haha

 awk...beh baik awk beli sy..sakit tau tak men tarik2 cm ni..
dapat gak sy bmnje ngan awk..

 adekah awk terlalu lapa sampai terpakse memakan menatang yg mahal tu??

 tak salah kalau bercita2 menjadi promoter berjaya..
iklan kn di belog sy..

eh, eh..men sorok2 ye..

kadang2 bile tengok menan ni cm sronok lak kalau ade adek baby or anak...errr anak???!!!@#$%^& hamboi2..menan nye sungguh cute..bleh tak aku nak penuh kan blik aku ngan menan tu sume??

 yaaaa...amek ni..dush3..!!

ku ingin miliki kamu..tapi bila???
lembut lg smooth..tipu je..bukan je lembut tu smooth..

destinasi seterusnya ke harris..kedai buku macam2 ada..bak kata tok wan,,hehe..kat citu aku beli diary..yup!! aku perlukan diary sbgai s/u yg akan lebih bz kelak..ohh tidakkkk!!! perlukah menjerit di sini?? dan diari ini akan sentiasa di sisiku di sekolah..


 mungkin lens ni terlalu kecik utk awk..jd awk tpakse benkok kn badan..
sy paham..

 sy patut cuci dan mengfamekan pic ni membuktikan sy kurus dan slim..
erkk??shuutt!!! sile tutup mulut dari menggelakkan sy..

membaca dengan style tersndiri..
ini suda baik..

then, kami pergi menyucikan diri mengadap ilahi sebelum terlepas waktu..jom2..yaa ampun, surau kecik la sangat..dapat sumbat bape ketul je manusia dalam tuh..sangat2 kecik..tak bernafas dalam tu..bagaimana sebuah shopping mall yg begitu besar tapi menyediakan surau yg begitu kecik??rasenye setiap butik2 kat citu lebih besar..


 lihat ye wajah ayu sy..da slim nye sy..


sudah la tu..nak makan..da lapo ni..kami pergi makan ke.......jap ea jap..tempat yg sangat sepesel sebab susa nak habis bila makan kat citu..mungkin roti itu sendiri bersifat mengenyangkan..hoho..

ha..ini la die..awk memang..tgk sy dah demok balik...
tolong la bertanggungjawab!!!!

 awk x perlu wat mke cm ni smate2 ecited ngan piza ni..

sedap sampai menjilat jari..

kalau nak tau, hari ni result kua bagi jejake gambar di atas dan adek aku..alhamdulillah..tahniah untuk korang..semoga maju jaya..dan makan pizza ni surprise untuk adek tercayang kat atas tu yang comel2 tu..semoga ceria yek..da ape sy le cakap sy sya awk ber dua..

mm ehem2..kami aishah, asiyra dan emy sile lihat ea name2 di sini dan tajuk di atas..kami pergi jusco dan tengok wayang hantu kak limah..haha..da paham kan..

walau ape pon..sy syg awk berdua..mmuaahh!!



AisHaH@Eca/photo..editor

4 comments:

ika said...

HAHAHAHA..
giler gelak bacer post ny!
hahaha..nak mgilai cam hantu mak limah ah.haha

aishah rahman said...

eh eh eh...jgn mngilai cm ni..kt x btanggungwb klu k.ika lak yg mnjd pggnti kak limah nnt..
hehe..

emynur said...

sebenarnye.....
kak ika adalah mentor kak limah musim ke-6...
die bguru dgn kak rosnah (idola kak ika)..
then ilmu 2 diturunkan kpd kak limah..
tp kak ika kurg femes dr kak limah..
mmg x femes lgsg pn!!! haha..
sbb lbg idong die t'lebih kembang..

aishah rahman said...

ooh..haha..cayalah..awat x fames??
x mmpu menandingi kak limah ea??
xpe2 nnt amek kursus asas fames kat kak rosnah lak ea..