FINAL SEM 2

Assalamualaikum,

Final dah semakin hampir.. kurang dari 24 jam.. haha.. Alhamdulillah, hujan tujun kat bumi permatang pauh ni menyebabkan jerebu semakin mengundurkan diri.. Tak de istilah batal kelas or batal final exam sebab jerebu.. hamboi hamboi hamboi..

So, final ni ada 5 papers compared to last sem.. hanyak 5 papers je.. Sem ni memang banyak dugaan.. tak ape, dugaan tu mematang kan.. Sem ni jugak stady week 4 hari jadi 2 hari.. haha...

Operation Management - 27/6/2013
Tamadun Islam dan Tamadun Asia - 29/6/2013
Principle and Practice of Marketing - 1/7/2013
Finance - 3/7/2013
International Business Management - 5/7/2013
Human Resource Management - 8/7/2013

Selang sehari je setiap paper???


Dan, sedikit selingan, program bersama angkasawan masuk sukabo.. haha..


Ok, dan akhir sekali, good Luck!!! Jia You!! Ganbatte!!! Semoga Berjaya!!! Bittaufiq Wannajjah!!! for you all yang akan final exam.. buat yang terbaik, banyak kan berdoa.. InsyaAllah, Allah tolong...


Selamat berjuang... Assalamualaikum..

2 comments:

dari sisi hidupku said...

haha, lawak la doraemon n nobita kecek klate deh. all the best for final.

Fahri Nuralim said...

Blog nya sudah saya follow, silahkan follback blog http://fahri2013.blogspot.com/ :).