The Avengers Gelak Sakit Perut

Salam..

Hai Cik Tassa.. Dah macam sistem berbalas email melalui blog ye cik Tassa.. Haha.. ok The Avengers ye.. Ceritanya sangat menarik tertarik lagi mengusik.. hahaha.. Jalan cerita yang tidak membosan kan.. eh ade ke cerita orang putih yang membosankan??? hahaha...

ok, ni la baru di panggil The avengers.. ye tak Cik Tassa..

Character Pilihan Hati :

1) Loki
Haha.. dia ni katanya adik berdik kepada Thor.. tapi Thor cakap dia ni hanyalah anak angkat.. memang tak boleh menahan gelak nye.. Dia la yang  cuba nak merampas menatang nama ape ek?? ala lupa lah.. tapi mende tu sebagai kunci untuk tentera alien pelik lagi hodoh lagi menggelikan turun ke bumi untuk memulakan peperangan. Tak menahan bila Loki di bantai oleh hulk yang mula naik angin.. "DEWA LEMBIK"!!!! haha..

2) Iron Man
Dalam Cerita ni dia seperti mekanik saja.. tugas untuk membaiki kapal terbang yang rosak.. tapi adakah itu kapal terbang?? ape ek nama kenderaan tu?? dua alam.. boleh hidup di laut dan di udara.. Iron Man macam biasa lah dengan perangai berlagak dia tu bak kata Cik Tassa kita ni..

3) Thor
Tu la dlu tak nak tengok cerita Thor.. kan dah tak tau siapa dia tu.. Yang aku tahu Thor ni abang kepada Loki yang turun ke bumi menjejaki adik nya  yang telah hilang.. Hilang ke?? Cik Tassa.. tolong jawab kan.. Thor ni ade tukul besi yang sangat berat.. tak menahan tengok hulk cuba nak angkat tukul besi tu tapi tak kuat.. sempoi..

4) Captian America
Ok dia ni tak habis2 cik Tassa cakap hensem la..ape lah.. pun begitu, dia ni ada piring besi ntah apa nama nya.. haha.. semua tak tau.. piring besi yang sangat ampuh dan mampu menahan segala serangan.. Cheers la captain..!!!

5) Bala Tentera Alien
Haha.. sekali tengok depa ni macam ulat bercengkerang.. dua kali tengok tak dapat den nak describe mahluk apa ni.. huduh sungguh.. Askar aliean yang kecik2 ni lagi lah huduh.. da la huduh.. ganas pulak tu.. haha..

6) Polis
Rasanya dalam cerita ni kehadiran polis sangat tak di perlukan.. kehadiran mereka hanya meningkatkan jumlah kematian aje.. hehe.. 

Ok so far cik Tassa.. lepas saya tengok cerita ni sangat lah best.. dan dekat dengan jiwa ni pun kan.. Alangkah bagusnya kalau avengers 2 mereka berkolaberasi dengan hero2 yang lain.. ultraman mungkin.. ultraman kan besar dan mampu melawan alien besar tu..haha..

Mungkin jugak mereka boleh berkolaberasi dengan hero malaysia seperti Cicak-Man ni cik Tassa kata.. atau Super-Mak.. Mungkin Bionik pun mampu melawan depa yang jahat ni..hehehe..


2 comments:

tassyanatassya said...

hahahaha..waduh..waduh pecah perut saya baca...
hehehe..betol tu captain america paling berkarisma walau hanya guna piring ajaibnya...
mana cerita hawkeye esah???hehehe..

betul tu ultraman pun boleh gak...lampu kepala ultraman boleh memberi sinar ultra5 kat si loki biar dia cepat taubat nasuha..haha

eh tasyawoman pun nak join avengers..nantikan kemunculannya..hahaha

Qaseh Puteri said...

ape yg tassawomen bisa berikan dgn menyertai the avengers??? habak mai cni..