GRADUATION VS FASHION

salam..

hai readers.. minggu depan aku dah mula exam.. now boleh tahan buzy sampai phone pun terbiar sepi tanpa si dia.. tanpa kredit.. ohh sepi menyelubungi hati series sepi sunyi sendiri.. isk isk isk.. before exam mula, sekolah aku adakan majlis terakhir untuk upper six.. MAJLIS GRADUASI DAN RESTU ILMU kelolaan MPPU.. sebenarnya restu ilmu tu yang penting.. tapi memandangkan last year dah ade graduasi ofcoz la kitorang ni pun nak merasai nikmat bergraduasi.. nak graduasi ekk??? kat u famos nama konvokesyen.. haha..

ok la graduasi kali ni bertemakan biru,hitan dan putih.. so apa yang aku nak ceritakan majlis ni dah jadi majlis pertunjukan fashion.. serius.. semua nak melawa.. cakap banak je kan.. jom tengok gambar..

perkenalkan.. geng Qu..
Qu Iqa, Qu Dila, Qu Ayu, Qu Icha, Qu Aniz, Qu Ela, Qu Wari
dan adik2 lower 6.. syafiq dan abu

geng biru sains sosial
Saedah, Nani, Leha, Fiqa, Ayu, Fiza, Sarida, Bedah

lelaki pun sama bergaya
Basnel, Iszu, Edy, Zaid

lagi dan lagi
Epul, Nas, Shamil

ok yang tu kelas diorang.. sikit jek cukup.. dan kelas aku pulak.. satunye kelas yang huruhara.. orang suroh pakai baju ikut tema di pakainya baju lawan tema.. konon nak nampak kelainan kan.. dan satu2nya kelas yang tak pandai bergaya macam they all.. haha.. kelako wehh..

gambar tekahir dengan cikgu Nadiah
dia akan berpindah ke kluang

tiga amoi yang peragakan pakaian Che B
haha..kitorang nak diorang pakai kebaya
Kiwi, Lemon, Tomato
jangan tanya kenapa nama diorang macam tu..

indian girls
menaga dan jayanthi with sari

priscilla (kakak)
upper six

jacyhtha (adik)
lower six- MPPU

 this me..
with Tasya B and Kiwi

Keseluruhan bergambar dengan Penolong Pengarah Tingkatan 6

majlis ni ada celanya.. tetapi harap perbaikki untuk tahun hadapan.. lebih2 lagi part VIP tu.. jangan datang lewat.. jangan berucap panjang sangat..

p/s : aku nak ucapkan selamat maju jaya for u all yang akan menghadapi STPM bermula 21.11.11 nanti.. buat yang terbaik.. jaga kesihatan, jaga pemakanan.. be smart studying.. dalam waktu2 kecederaan macam ni banyakkan berdoa dan bertawakal.. all out ok. all the best..

p/s : sakit kepala terlampau.. first time rasa macam ni.. need ais masak yang bayak dan rehat yang cukup.. errr... boleh rehat lagi?? ni berblogging!!! heeee

p/s : my dear kuci-kuci, gud luck for ur test.. buat yang terbaik.. fokus pada study.. semoga cemerlang.. ku akan merinduimu

p/s : gela bila dan mintak maaf dengan kawan2 dan cikgu.. rasa tenang mungkin kegelisahan yang aku alami ni sebab tak mintak maaf dengan mereka.. pasni turn si dia pulak.. abis lah meleleh kesat hingus ni nanti.. mak abah??? setiap pagi nak pergi sekolah mohon maaf... tacing pagi2 kan..

k lah.. sehinggah bertemu lagi.. daa~~

5 comments:

sergeant keroro said...

wahhh, melaram jek semua orang. hehe xD

Miss Xyz said...

graduasi sklh sye pun cmtu.. smua nk melawa mekap sgle.. sng citer, x bole nk bezakn datin dgn pljr dh sye rse.. hekhek

Qaseh Puteri said...

mmg semua nk melaran habis..dah tak kenal mana cikgu mana pelajar..bdak lg vogue..

nasty girl said...

wahhhh//kemaen haa

eh,knape name dorang kiwi lemon tomamto??:P

Qaseh Puteri said...

kak kimi : haha.. dulu kitorg nk stiap org ada nama buah..tp yg melekat name buah tu ni la 3 org bdk cine ni..hahaha...